Protein engineering approach to the molten globule state of canime milk lysozyme.
-
- Koshiba T.
- 北大・院・理・生物科学
-
- Yamamoto H.
- 北大・院・理・生物科学
-
- Kobashigawa Y.
- 北大・院・理・生物科学
-
- Kuwajima K.
- 東大・院・理・物理
-
- Nitta K.
- 北大・院・理・生物科学
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 2PA076 イヌミルクリゾチームのモルテングロブュール状態に関する蛋白質工学的研究
Search this article
Journal
-
- Seibutsu Butsuri
-
Seibutsu Butsuri 39 (supplement), S119-, 1999
The Biophysical Society of Japan General Incorporated Association
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206535371776
-
- NII Article ID
- 110001159211
-
- NII Book ID
- AN00129693
-
- ISSN
- 13474219
- 05824052
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- Crossref
- CiNii Articles