Diversity and Robustness of Fermentation Property and Bacterial Microbiota Formation in Traditional Fermented Foods
-
- Koyanagi Takashi
- Laboratory of Food Microbiology, Department of Food Science, Faculty of Bioresources and Environmental Sciences, Ishikawa Prefectural University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 伝統発酵食品における微生物発酵様式の多様性・頑健性と細菌叢形成の特徴
- デントウ ハッコウ ショクヒン ニ オケル ビセイブツ ハッコウ ヨウシキ ノ タヨウセイ ・ ガンケンセイ ト サイキンソウケイセイ ノ トクチョウ
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 38 (1), 1-8, 2021-03-31
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390006065652355200
-
- NII Article ID
- 130008014083
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 031400654
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles