Studies on the Preparation of Caramel Color using Final Molasses in Dextrose Industry, so-called "Hydrol", as Raw Material
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 結晶ぶどう糖廃蜜(ハイドロール)を原料とするカラメル色素の製造に関する研究
- ケッショウ ブドウトウ ハイミツ ハイドロール オ ゲンリョウ トスル カラメル シキソ ノ セイゾウ ニ カンスル ケンキュウ
Search this article
Journal
-
- 兵庫農科大學研究報告. 農芸化学編
-
兵庫農科大學研究報告. 農芸化学編 4 (1), 43-55, 1959-12
兵庫農科大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390009224929496064
-
- NII Article ID
- 120005474421
- 110000318715
-
- NII Book ID
- AN00210816
-
- HANDLE
- 20.500.14094/81008204
-
- NDL BIB ID
- 9191809
-
- ISSN
- 04400216
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles