Studies on the Proteinases of Penicillium chrysogenum THOM (Q-176) (I) : Crystallization of the alkaline proteinase and some of its enzymatic properties (Part 1)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Penicillium chrysogenum THOM (Q-176) の蛋白分解酵素について (第1報) : アルカリプロテイナーゼの結晶化及びその酵素学的性質の2・3 (其の1)
- PENICILLIUM CHRYSOGENUM THOM Q 176 ノ タンパク ブンカイ コウソ ニツイテ ダイ1ホウ アルカリ プロテイナーゼ ノ ケッショウカ オヨビ ソノ コウソガクテキ セイシツ ノ 2 3 ソノ1
- Penicillium chrysogenum T.(Q-176)の蛋白分解酵素について-1-
- Penicillium chrysogenum T. Q-176 ノ タンパク ブンカイ コウソ ニ ツイテ 1
Search this article
Journal
-
- 兵庫農科大學研究報告. 農芸化学編
-
兵庫農科大學研究報告. 農芸化学編 4 (1), 27-35, 1959-12
兵庫農科大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390009224929496960
-
- NII Article ID
- 110000318712
-
- NII Book ID
- AN00210816
-
- HANDLE
- 20.500.14094/81008201
-
- NDL BIB ID
- 9191807
-
- ISSN
- 04400216
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles