Studies on Anthocyanin Accumulation and Characteristics of Ripening and Food Processing of Some Horticultural Crops Including Blueberry
-
- BAN Takuya
- Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture and Technology
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ブルーベリーを中心とした園芸作物のアントシアニン蓄積機構の解明および成熟・加工特性に関する研究
- ブルーベリー オ チュウシン ト シタ エンゲイ サクモツ ノ アントシアニンチクセキキコウ ノ カイメイ オヨビ セイジュク ・ カコウ トクセイ ニ カンスル ケンキュウ
- 平成23年度日本食品保蔵科学会奨励賞
Search this article
Journal
-
- Food Preservation Science
-
Food Preservation Science 38 (2), 101-108, 2012
Japan Association of Food Preservation Scientists
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390010292637657984
-
- NII Article ID
- 10030655840
-
- NII Book ID
- AA11178236
-
- ISSN
- 21861277
- 13441213
-
- NDL BIB ID
- 023687617
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles