Aspects of Amine Metabolism in Food Spoilage
-
- HAYASHI Makoto
- Institute of Food Microbiology, Chiba University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品と腐敗
- ショクヒン ト フハイ シュトシテ フハイ アミン ノ ショウチョウ オ チュウシン ト シタ ギョカイルイ ノ フハイ キコウ
- 主として腐敗アミンの消長を中心とした魚介類の腐敗機構
Search this article
Journal
-
- Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi)
-
Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi) 11 (6), 429-438, 1970
Japanese Society for Food Hygiene and Safety
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679203332992
-
- NII Article ID
- 130003453156
-
- NII Book ID
- AN00117741
-
- ISSN
- 18821006
- 00156426
-
- NDL BIB ID
- 8252018
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles