Techniques for Ensuring the Safety and Quality of Food and Agricultural Products— Part 1 The Beginning —
-
- UCHINO T.
- 九州大学大学院
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 農産物・食品の安全と品質の確保技術—第1回 連載開始にあたって—
- 農産物・食品の安全と品質の確保技術(第1回)連載開始にあたって
- ノウサンブツ ・ ショクヒン ノ アンゼン ト ヒンシツ ノ カクホ ギジュツ(ダイ1カイ)レンサイ カイシ ニ アタッテ
Search this article
Journal
-
- JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY
-
JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY 75 (5), 295-297, 2013
The Japanese Society of Agricultural Machinery and Food Engineers
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679293753344
-
- NII Article ID
- 10031196453
-
- NII Book ID
- AN00200470
-
- ISSN
- 18846025
- 02852543
-
- NDL BIB ID
- 024874364
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Search
- CiNii Articles