書誌事項
- タイトル別名
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- Effect of Moromi Solutions and Sake Cakes om Growth of Cancer Cells
- ニホンシュ ハッコウ ロエキ オヨビ サケカス ノ ガン サイボウ ゾウショク ニ オヨボス エイキョウ
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説明
We studied the effect of fermented sake (moromi)solutions and sake cake extracts on the growth of cancer cells. The long fermented moromi solutions inhibited the growth of cancer cells. On SDS/PAGE (sodium dodecyl sulfate/polyacrylamide gel electrophoresis), we found that decreasing of 52-kDa and 28-kDa protein bands in long fermented solutions. The 28-kDa protein may play an important role in the inhibition of cancer cell growth by fermented sake solutions.
収録刊行物
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- 素材物性学雑誌
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素材物性学雑誌 23 (2), 48-52, 2011
日本素材物性学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282679321134336
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- NII論文ID
- 110008680235
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- NII書誌ID
- AN10140273
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- COI
- 1:CAS:528:DC%2BC3MXhtFGntr7P
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- ISSN
- 18846610
- 09199853
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- NDL書誌ID
- 11203713
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- 本文言語コード
- en
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可