-
- Ajisaka Katsumi
- Meiji Dairies Co.
-
- Yamamoto Yuichi
- Meiji Dairies Co.
書誌事項
- タイトル別名
-
- Control of the Regioselectivity in the Enzymatic Syntheses of Oligosaccharides Using Glycosidases.
- カスイ ブンカイ コウソ オ リヨウ シタ オリゴトウ ゴウセイ ニ オケル イチ センタクセイ ノ コントロール ガン エイブン
この論文をさがす
説明
There are two strategies for the enzymatic synthesis of oligosaccharides; the use of glycosidases and the use of trans-ferases. The reaction using glycosidases can be further classified into two methods; the transglycosylation and the reverse hydrolysis reaction. In this review, I would like to summarize and discuss these by focusing on the regioselectivity in the synthesis of oligosaccharides by the transglycosylation and reverse hydrolysis reaction.
収録刊行物
-
- Trends in Glycoscience and Glycotechnology
-
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 14 (75), 1-11, 2002
FCCA(Forum: Carbohydrates Coming of Age)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679346087680
-
- NII論文ID
- 10012194996
-
- NII書誌ID
- AA10995236
-
- COI
- 1:CAS:528:DC%2BD38Xkt1SgsLo%3D
-
- ISSN
- 18832113
- 09157352
- http://id.crossref.org/issn/09157352
-
- NDL書誌ID
- 6146140
-
- 本文言語コード
- ja
-
- データソース種別
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
-
- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可