Molecular Genetics on Shiga Toxin-Producing <i>Escherichia coli</i> and Advances in the Detection Methods in Food
-
- KOBAYASHI Naoki
- National Institute of Health Sciences
-
- HARA-KUDO Yukiko
- National Institute of Health Sciences
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 腸管出血性大腸菌の分子生物学的研究と食品での検査法の発展
- チョウカン シュッケツセイ ダイチョウキン ノ ブンシ セイブツガクテキ ケンキュウ ト ショクヒン デ ノ ケンサホウ ノ ハッテン
- Molecular Genetics on Shiga Toxin-Producing Escherichia coli and Advances in the Detection Methods in Food
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 30 (3), 147-155, 2013
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679403350144
-
- NII Article ID
- 10031202136
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- COI
- 1:CAS:528:DC%2BC3sXhvVWntb7L
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 024922318
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles