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- 川口 靖夫
- 日本医療福祉セントラルキッチン協会
書誌事項
- タイトル別名
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- New Challenges of New Cooking System and Establishment of Menu, Chain
- 新調理システムの新たな課題とメニュー、チェーンの形成
- シン チョウリ システム ノ アラタ ナ カダイ ト メニュー 、 チェーン ノ ケイセイ
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説明
The deterioration of meal supply services at medical, welfare, and nursing-care facilities has accelerated the introduction of new cooking systems and the outsourcing of meal supply services. The harmonization of meal criteria and standardization of a nutrition summary are required for menu development of therapeutic and nursing-care food, and patterns and cycles of menus must be formulated. Commonality of cooking items between hospitals and central kitchens is also essential for stabilization of production and cost reduction. Furthermore, strengthening of cooperation among meal providing facilities, foodstuff producers, and public administration may accelerates the establishment of menu chain.
収録刊行物
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- フードシステム研究
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フードシステム研究 23 (2), 130-138, 2016
日本フードシステム学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282679469619072
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- NII論文ID
- 130005404038
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- NII書誌ID
- AA11251336
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- ISSN
- 18845118
- 13410296
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- NDL書誌ID
- 027801343
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDLサーチ
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可