How to Produce the Latest Food Particles
-
- YOSHIDA Teruo
- 味の素株式会社生産技術開発センター 現 吉田技術士事務所
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 最近の食品粉体粒子の設計
- サイキン ノ ショクヒン フンタイ リュウシ ノ セッケイ
Search this article
Journal
-
- Journal of the Society of Powder Technology, Japan
-
Journal of the Society of Powder Technology, Japan 37 (11), 819-825, 2000
The Society of Powder Technology, Japan
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679490087680
-
- NII Article ID
- 10010064702
-
- NII Book ID
- AN00222757
-
- ISSN
- 18837239
- 03866157
-
- NDL BIB ID
- 5564290
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles