-
- 谷口 (山田) 亜樹子
- 東京農業大学短期大学部醸造学科
-
- 鈴木 昌治
- 東京農業大学応用生物科学部醸造科学科
-
- 小泉 武夫
- 東京農業大学応用生物科学部醸造科学科
書誌事項
- タイトル別名
-
- Productivity of Citric Acid of <I>Aspergillus oryzae</I>, Producing Excessive Acids, Isolated from Ina-Koji
- ギジュツ ホウコク イナコウジリュウ カラ ブンリ シタ タサンセイ コウジキン Aspergillus oryzae ノ クエンサン セイサンノウ
この論文をさがす
説明
Aspergillus oryzae N-1 and N-4 were isolated from ina-koji. Those isolates produced citric acid 4 times much as Aspergillus oryzae RIB-176, using sake making, in rice koji. Using the rice koji of 40% moisture, A. oryzae N-1 produced a great deal of citric acid in polished rice of 73.8% at 32°C and A. oryzae N-4 in polished rice of 53.6% at 37°C.
収録刊行物
-
- 日本食品保蔵科学会誌
-
日本食品保蔵科学会誌 27 (6), 339-342, 2001
一般社団法人 日本食品保蔵科学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282680095639680
-
- NII論文ID
- 10012771240
-
- NII書誌ID
- AA11178236
-
- ISSN
- 21861277
- 13441213
-
- NDL書誌ID
- 6042563
-
- データソース種別
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
-
- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可