Antigenic Reactivity of S-Carboxymethylated β-Lactoglobulin with Antiserum to β-Lactoglobulin from UHT Processed Milk
-
- OTANI Hajime
- Faculty of Agriculture, Shinshu University
-
- MORITA So-ichiro
- Faculty of Agriculture, Shinshu University
-
- TOKITA Fumisaburo
- Faculty of Agriculture, Shinshu University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- UXT処理乳から調製したβ-ラクトグロブリンに対する抗血清とS-カルボキシメチル化β-ラクト グロブリンの反応性
- UHT ショリ ニュウ カラ チョウセイシタ ベータ ラクト グロブリン ニ
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--食品化学 ; 食品工学--畜産食品
Journal
-
- Nihon Chikusan Gakkaiho
-
Nihon Chikusan Gakkaiho 55 (4), 287-289, 1984
Japanese Society of Animal Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282680170499840
-
- NII Article ID
- 130000737910
-
- NII Book ID
- AN00195188
-
- ISSN
- 18808255
- 00215309
- 1346907X
-
- NDL BIB ID
- 2985421
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles