唐辛子オレオレジン, 唐辛子, パプリカ中のエステル型α-トコフェロールの存在

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タイトル別名
  • Presence of Esterified α-Tocopherol in Red Pepper Oleoresin, Red Pepper, and Paprika
  • トウガラシ オレオレジン トウガラシ パプリカチュウ ノ エステルガタ アルフ

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説明

Vitamin E content in red pepper oleoresin, red pepper powder, and paprika powder was determined by HPLC using a fluorometric detector. After the saponification of samples, α-tocopherol increased significantly, suggesting the presence of esterified α-tocopherol.The acid moiety of esterified α-tocopherol should not be acetate since no α-tocopherly acetate was present inany sample. Total content of α-tocopherol in red pepper, paprika, and related foods should thusbe measured after saponification.

収録刊行物

  • 油化学

    油化学 43 (5), 421-423, 1994

    公益社団法人 日本油化学会

被引用文献 (2)*注記

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参考文献 (7)*注記

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