Proposal of Scientific Opinion on the Tolerable upper Intake Level of Vitamin D by EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies
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- Sueki Kazuo
- The General Incorporated Association of International Foods & Nutrition (AIFN)
Bibliographic Information
- Other Title
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- ビタミンDの耐用上限量の引き上げをEU食品安全機関(EFSA)が提案
- ビタミンDの耐容上限量の引き上げをEU食品安全機関(EFSA)が提案
- ビタミン D ノ タイヨウジョウゲンリョウ ノ ヒキアゲ オ EU ショクヒン アンゼン キカン(EFSA)ガ テイアン
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Journal
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- VITAMINS
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VITAMINS 87 (1), 44-46, 2013
THE VITAMIN SOCIETY OF JAPAN
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390282680645877248
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- NII Article ID
- 110009578812
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- NII Book ID
- AN00207833
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- ISSN
- 2424080X
- 0006386X
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- NDL BIB ID
- 024249809
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- CiNii Articles