A low-molecular-weight glutenin gene associated with strong dough property of a hard red winter wheat
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- Funatsuki W
- 北農研センター
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- Takata K
- 北農研センター
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- Kato A
- 北農研センター
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- Saito K
- 北農研センター
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- Tabiki T
- 北農研センター
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- Ito M
- 北農研センター
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- Nishio Z
- 北農研センター
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- Funatsuki H
- 北農研センター
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- Yamauchi H
- 北農研センター
Bibliographic Information
- Other Title
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- 強力秋播小麦(HRW)の生地物性に関連する低分子量グルテニン遺伝子
Journal
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- Report of the Hokkaido Branch, the Japanese Society of Breeding and Hokkaido Branch, the Crop Science Society of Japan
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Report of the Hokkaido Branch, the Japanese Society of Breeding and Hokkaido Branch, the Crop Science Society of Japan 44 (0), 61-62, 2003
Hokkaido Branch, the Japanese Society of Breeding and Hokkaido Branch, the Crop Science Society of Japan
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390282680805073920
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- NII Article ID
- 110001720866
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- ISSN
- 24320307
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- CiNii Articles