Personal Genetic Tests of Alcohol Intolerance for Moderate and Responsible Drinking; Actions for Reducing Harmful Drinking.
-
- KANDA Tomosaka
- <i>ASAHI GROUP HOLDINGSS, LTD. Research Laboratories for Fundamental Technology of Food</i>
-
- OHTA Yutaka
- <i>ASAHI GROUP HOLDINGSS, LTD. Research Laboratories for Fundamental Technology of Food</i>
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 適正飲酒啓発活動としてのアルコール体質チェック
- テキセイ インシュ ケイハツ カツドウ ト シテ ノ アルコール タイシツ チェック
Search this article
Description
2010年に世界保健機関で「アルコールの有害な使用を低減するための世界戦略」が採択されるなど,不適切な飲酒の撲滅に対する世界的な取り組みが始まっている。酒類供給をになう酒造メーカーは企業の社会的責任から適正飲酒の啓発への取り組みが求められるところである。以下では,様々な工夫や配慮をした,酒造メーカーの適正飲酒推進活動への試験的な取り組みを紹介している。ぜひとも,今後の活動のさらなる広がりを期待したい。
Journal
-
- JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
-
JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 107 (2), 84-91, 2012
Brewing Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681103408256
-
- NII Article ID
- 10030301515
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 21864012
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 023523293
-
- Text Lang
- en
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed