ブナ種子の発育にともなう化学成分の変化
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- 橋詰 隼人
- 鳥取大学農学部
書誌事項
- タイトル別名
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- Changes in chemical constituents during the development of Buna, Japanese beech nuts
- ブナ シュシ ノ ハツイク ニ トモナウ カガク セイブン ノ ヘンカ
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抄録
Buna, Japanese beech (Fagus crenata BL.) nuts of the May growth period contained relatively higher concentrations of sugars, nitrogen, phosphorus, and potassium. Total sugar and crude starch tended to decrease during nut maturation, whereas crude fat, protein nitrogen, phosphorus, calcium, and magnesium increased rapidly. Especially notable among the latter was the accumulation of fats.
収録刊行物
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- 日本林學會誌
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日本林學會誌 61 (9), 342-345, 1979
日本森林学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681336705792
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- NII論文ID
- 110002842021
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- NII書誌ID
- AN00198561
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- ISSN
- 21858195
- 0021485X
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- NDL書誌ID
- 2064486
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- データソース種別
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可