Sensory Evaluation Methods for Product Development in Food Industrial Arena
-
- Ueda Reiko
- Food Kansei Communications, Corp. (FKC)
-
- Sagara Yasuyuki
- Food Kansei Communications, Corp. (FKC)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品業界の商品開発における官能評価法
- ショクヒン ギョウカイ ノ ショウヒン カイハツ ニ オケル カンノウ ヒョウカホウ
Search this article
Journal
-
- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
-
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 56 (12), 607-613, 2009
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681384633984
-
- NII Article ID
- 10026293971
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 18816681
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 10472098
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles