Development of Evaluation Methods for Quality, Functionality and Safety of Foods
-
- Matsumoto Kiyoshi
- Faculty of Agriculture, Graduate School of Kyushu University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品の品質・機能性・安全性評価法の開発に関する研究
- ショクヒン ノ ヒンシツ キノウセイ アンゼンセイ ヒョウカホウ ノ カイハツ ニ カンスル ケンキュウ
Search this article
Journal
-
- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
-
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 55 (10), 438-443, 2008
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681385148800
-
- NII Article ID
- 10024335005
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 18816681
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 9669464
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles