Application of Apple polyphenols for Food Ingredient
-
- Shoji Toshihiko
- Fundamental Research Laboratory, Asahi Breweries, Ltd.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- リンゴポリフェノールの食品素材としての応用
- リンゴ ポリフェノール ノ ショクヒン ソザイ ト シテ ノ オウヨウ
Search this article
Journal
-
- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
-
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 53 (3), 159-164, 2006
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681386308224
-
- NII Article ID
- 10017970086
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 18816681
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 7848883
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles