Food Texture Evaluation by Multiple-point Measurement
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- Kohyama Kaoru
- National Food Research Institute
Bibliographic Information
- Other Title
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- 多点計測による食品テクスチャーの評価
- 多点計測による食品テクスチャーの評価(平成16年度日本食品科学工学会奨励賞)
- タテン ケイソク ニ ヨル ショクヒン テクスチャー ノ ヒョウカ ヘイセイ 16ネンド ニホン ショクヒン カガク コウガッカイ ショウレイショウ
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Journal
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- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
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Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 52 (2), 45-51, 2005
Japanese Society for Food Science and Technology
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681386568448
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- NII Article ID
- 130000052688
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- NII Book ID
- AN10467499
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- ISSN
- 18816681
- 1341027X
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- NDL BIB ID
- 7250600
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles