Assessment of Food Functions using Combination of Cell and Animal Experiments
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- Yamada Koji
- Laboratory of Food Chemistry, Faculty of Agriculture, Kyushu University
Bibliographic Information
- Other Title
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- 細胞実験と動物実験の組合せによる食品機能の検定
- サイボウ ジッケン ト ドウブツ ジッケン ノ クミアワセ ニ ヨル ショクヒン キノウ ノ ケンテイ
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Journal
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- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
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Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 51 (8), 377-381, 2004
Japanese Society for Food Science and Technology
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681386783488
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- NII Article ID
- 10013499071
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- NII Book ID
- AN10467499
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- ISSN
- 18816681
- 1341027X
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- NDL BIB ID
- 7067105
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles