書誌事項
- タイトル別名
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- Free Amino Acid and .GAMMA.-Aminobutyric acid Contents of Germinated Rice
- ハツガ ゲンマイ ト モミ ハツガ ゲンマイ ノ ガンマ アミノ ラクサン オヨビ ユウリ アミノサン ガンリョウ
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説明
γ-Aminobutyric acid (Gaba) and free amino acids contents of germinated rice products were determined. A correlation between free amino acid contents and Gaba contents of unpolished rice, germinated unpolished and germinated unhulled rice products was found (r=0.928). It was proved that the Gaba contents of germinated rice products of Akitakomachi was higher than those of the germinated rice products of Milkyqueen. After heating at 50°C or 60°C for 1 hour, the free alanine content of the germinated unhulled rice products increased, paralleled with decreasing of the free glutamic acid content.
収録刊行物
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- 日本食品科学工学会誌
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日本食品科学工学会誌 50 (7), 316-318, 2003
公益社団法人 日本食品科学工学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681386936832
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- NII論文ID
- 10011626651
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- NII書誌ID
- AN10467499
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- COI
- 1:CAS:528:DC%2BD3sXntleqsLc%3D
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- ISSN
- 18816681
- 1341027X
- http://id.crossref.org/issn/1341027X
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- NDL書誌ID
- 6648194
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可