書誌事項
- タイトル別名
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- Study of lysosomal enzymes in fish muscle tissue - X. Purification of a pepstatin insensitive protease from mackerel white muscle.
- マサバ普通肉におけるPepstatin insensitive proteaseの分離・精製〔英文〕
- マサバ フツウ ニク ニ オケル Pepstatin insensitive
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抄録
A pepstatin insensitive protease was purified from mackerel white muscle by a combination of acid treatment, ammonium sulfate fraction, Q Sepharose Fast Flow ion exchange chromato-graphy, Cellulofine GC-200 gel filtration, hydrophobic chromatography on Phenyl-Superose column, chromatofocusing on Mono P column, re-chromatofocusing on the column, and ion ex-change chromatography on Mono Q column. The specific activity of the enzyme increased about 7, 750-fold in 1.6% yield, and the final preparation proved to be homogeneous on polyacryl-amide slab gel electrophoresis.
収録刊行物
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- 日本水産学会誌
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日本水産学会誌 54 (4), 691-697, 1988
公益社団法人 日本水産学会
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681391376256
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- NII論文ID
- 130001544428
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- NII書誌ID
- AN00193422
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- COI
- 1:CAS:528:DyaL1cXksFensbY%3D
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- ISSN
- 1349998X
- 00215392
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- NDL書誌ID
- 3183995
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- 本文言語コード
- en
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可