-
- SAITO Kazumi
- 京都大学食糧科学研究所
-
- KASAI Zenzaburo
- 京都大学食糧科学研究所
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ブドウ果実成熟過程における酒石酸の消長
- ブドウ カジツ セイジュク カテイ ニ オケル シュセキサン ノ ショウチョウ
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Soil Science and Plant Nutrition
-
Japanese Journal of Soil Science and Plant Nutrition 38 (9), 329-332, 1967
Japanese Society of Soil Science and Plant Nutrition
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681530505344
-
- NII Article ID
- 110001749333
-
- NII Book ID
- AN00195767
-
- ISSN
- 24240583
- 00290610
-
- NDL BIB ID
- 8397492
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles