Authenticity and Geographic Origin of Food Using Stable Isotope Ratios
-
- Kawashima Hiroto
- Faculty of Systems Science and Technology, Akita Prefectural University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 安定同位体比を用いた食品の産地識別と偽和判定の研究動向
- アンテイ ドウイタイヒ オ モチイタ ショクヒン ノ サンチ シキベツ ト ニセ ワ ハンテイ ノ ケンキュウ ドウコウ
Search this article
Journal
-
- Journal of the Mass Spectrometry Society of Japan
-
Journal of the Mass Spectrometry Society of Japan 67 (2), 86-91, 2019-04-01
The Mass Spectrometry Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282763106569344
-
- NII Article ID
- 130007632535
-
- NII Book ID
- AN0010555X
-
- ISSN
- 18804225
- 18843271
- 13408097
-
- NDL BIB ID
- 029656452
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
- KAKEN