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The sensory evaluation of consumer on the some different types of yogurts
Bibliographic Information
- Other Title
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- タイプの異なるヨーグルトに対する消費者の嗜好傾向について
- タイプ ノ コトナル ヨーグルト ニ タイスル ショウヒシャ ノ シコウケイコウ ニ ツイテ
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Journal
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- 新潟青陵大学短期大学部研究報告
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新潟青陵大学短期大学部研究報告 39 (39), 15-24, 2009-05
新潟青陵大学短期大学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390290699857724288
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- NII Article ID
- 110007564803
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- NII Book ID
- AA11962946
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- ISSN
- 13496670
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- NDL BIB ID
- 10331790
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- JaLC
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles