Studies on Improvement of Quality of Sago Starch. Part II. Effect of the Manufacturing Condition on the Quality of Sago Starch

Bibliographic Information

Other Title
  • サゴデンプンの品質改善に関する研究.第2報 : 製造条件のサゴデンプンの品質に及ぼす影響
  • サゴ デンプン ノ ヒンシツ カイゼン ニカンスル ケンキュウ ダイ2ホウ セイゾウ ジョウケン ノ サゴ デンプン ノ ヒンシツ ニオヨボス エイキョウ
  • サゴデンプンの品質改善に関する研究-2-製造条件のサゴデンプンの品質に及ぼす影響〔英文〕
  • サゴ デンプン ノ ヒンシツ カイゼン

Search this article

Description

記事分類: 食品工学--食品化学 ; 化学・化学工業--糖・でん粉

Journal

Citations (2)*help

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top