Angela Jianu and Violeta Barbu, eds., Earthly Delights: Economies and Cultures of Food in Ottoman and Danubian Europe, c. 1500–1900 (Leiden: Brill, 2018), 535 pp.

DOI HANDLE オープンアクセス

この論文をさがす

収録刊行物

  • Acta Slavica Iaponica

    Acta Slavica Iaponica 42 61-62, 2021

    Slavic-Eurasian Research Center, Hokkaido University

キーワード

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1390291158033529088
  • NII論文ID
    120007191704
  • NII書誌ID
    AA10499336
  • DOI
    10.14943/asi.42.61
  • HANDLE
    2115/84172
  • ISSN
    02883503
  • 本文言語コード
    en
  • データソース種別
    • JaLC
    • IRDB
    • CiNii Articles

問題の指摘

ページトップへ