An Attempt to Reduce Freezing Injury by Anti-Ice Nucleation Activity (Supercooling-promoting Activity) of the Extracts of Plants
-
- ARAKAWA Keita
- 北海道大学大学院農学研究院
-
- FUKUSHI Yukiharu
- 北海道大学大学院農学研究院
-
- FUJIKAWA Seizo
- 北海道大学大学院農学研究院
-
- KUDO Naomi
- 北海道大学大学院農学院
-
- SUZUKI Shingo
- 北海道大学大学院農学院 北海道大学大学院歯学研究院
-
- TAKAHASHI Atsushi
- 埼玉県茶業研究所
-
- GOTO Takaaki
- 埼玉県茶業研究所
-
- NAKAZAWA Yuya
- 北海道大学農学部
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 植物粗抽出液の抗氷核活性((過冷却促進活性))による凍結傷害軽減の試み
- ショクブツソチュウシュツエキ ノ コウヒョウカク カッセイ(カレイキャク ソクシン カッセイ)ニ ヨル トウケツ ショウガイ ケイゲン ノ ココロミ
Search this article
Journal
-
- Cryobiology and Cryotechnology
-
Cryobiology and Cryotechnology 69 (1), 1-6, 2023
Japanese Society of Cryobiology and Cryotechnology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390296520343797504
-
- NII Book ID
- AN10448734
-
- ISSN
- 24241555
- 13407902
-
- NDL BIB ID
- 032942151
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Search