Government Policies to Increase Food Bank Contributions to Reduce Food Loss: Comparison of the U.S. and Japanese Legal Systems
Bibliographic Information
- Other Title
-
- フードバンクによる食品ロス削減への貢献度の向上政策の提言 -日米法制度の比較分析を通して-
- フードバンク ニ ヨル ショクヒン ロス サクゲン エ ノ コウケンド ノ コウジョウ セイサク ノ テイゲン : ニチベイ ホウセイド ノ ヒカク ブンセキ オ トオシテ
Search this article
Journal
-
- ソシオサイエンス
-
ソシオサイエンス 30 37-66, 2024-03-25
Institute for Advanced Social Sciences Waseda University
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390581378932937088
-
- NII Book ID
- AN10507232
-
- HANDLE
- 2065/0002001840
-
- NDL BIB ID
- 033510225
-
- ISSN
- 13458116
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL Search