産地と外食企業の連携による飲食店事業の展開と課題
書誌事項
- タイトル別名
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- Development and Problems of a Restaurant Business by Cooperation between the Production Area and the Food Service Company
- サンチ ト ガイショク キギョウ ノ レンケイ ニ ヨル インショクテン ジギョウ ノ テンカイ ト カダイ
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抄録
<p>The purpose of this study is to clarify the development process and problems of a restaurant business by cooperation between the production area and the food service company, using a case study on cooperation between a restaurant chain company “W” in Kobe and three different areas. A detailed analysis clarifies the following four key factors: the importance of the persons who coordinate between the production area and the food service company, their strong regional network, and the effective use of fair and regional alliance agreement.</p>
収録刊行物
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- 農村計画学会誌
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農村計画学会誌 37 (Special_Issue), 176-182, 2018-11-20
農村計画学会
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390845702324656128
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- NII論文ID
- 130007748652
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- NII書誌ID
- AN00386889
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- ISSN
- 18812309
- 09129731
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- NDL書誌ID
- 029370566
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
- KAKEN
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可