Biofilm Formation for Persistence in the Food Processing Plant
-
- Nakamura Hiromi
- Microbiology Section, Osaka Institute of Public Health
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品製造施設の定着要因としてのバイオフィルム形成
- ショクヒン セイゾウ シセツ ノ テイチャク ヨウイン ト シテ ノ バイオフィルム ケイセイ
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 35 (3), 122-126, 2018-09-30
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390845713004522496
-
- NII Article ID
- 130007496266
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 029340557
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
- KAKEN