Information Sharing Systems of Food Production, Marketing and Consumption to Promote Its Proper Management for Food Industry(<Special Issue>Green AI)
-
- KASHIMA Tomoko
- Faculty of Engineering, Kinki University
-
- MATSUMOTO Shimpei
- Faculty of Applied Information Science, Hiroshima Institute of Technology
-
- HASUIKE Takashi
- Graduate School of Information Science and Technology, Osaka University
-
- MATSUI Takanori
- Graduate School of Engineering, Osaka University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食料産業における適切な食材管理を目指した生産・流通・消費の情報共有システム(<特集>グリーンAI)
- 食料産業における適切な食材管理を目指した生産・流通・消費の情報共有システム
- ショクリョウ サンギョウ ニ オケル テキセツ ナ ショクザイ カンリ オ メザシタ セイサン ・ リュウツウ ・ ショウヒ ノ ジョウホウ キョウユウ システム
Search this article
Journal
-
- Journal of the Japanese Society for Artificial Intelligence
-
Journal of the Japanese Society for Artificial Intelligence 28 (4), 567-574, 2013-07-01
The Japanese Society for Artificial Intelligence
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390848647557704832
-
- NII Article ID
- 110009615734
-
- NII Book ID
- AN10067140
-
- ISSN
- 09128085
- 24358614
- 21882266
-
- NDL BIB ID
- 024746734
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles