Professionals' Understanding of "Proactive" Dietary Improvement : Focusing on the Discrepancy between Dietitians/Nutritionists and Residents
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 「主体的な」食生活改善に対する専門職の理解 : 管理栄養士・栄養士と住民との齟齬に着目して
- 「 シュタイテキ ナ 」 ショク セイカツ カイゼン ニ タイスル センモンショク ノ リカイ : カンリ エイヨウシ ・ エイヨウシ ト ジュウミン ト ノ ソゴ ニ チャクモク シテ
Search this article
Journal
-
- 北海道大学大学院教育学研究院紀要
-
北海道大学大学院教育学研究院紀要 142 51-71, 2023-06-26
Faculty of Education, Hokkaido University
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390859758174136320
-
- NII Book ID
- AA12219452
-
- ISSN
- 18821669
-
- HANDLE
- 2115/90068
-
- NDL BIB ID
- 032969056
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL