高度肥満症に対する外科治療(腹腔鏡下ルーワイ胃バイパス術)術後の栄養指標,食事量の変化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コウド ヒマンショウ ニ タイスル ゲカ チリョウ(フククウキョウ カ ルーワイ イ バイパスジュツ)ジュツゴ ノ エイヨウ シヒョウ,ショクジリョウ ノ ヘンカ
- Nutritional management and change in dietary intake after laparoscopic Roux-en-Y gastric bypass for the treatment of morbid obesity
Search this article
Journal
-
- 日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition
-
日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition 34 (4), 165-171, 2012
東京 : 日本臨床栄養学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407177064320
-
- NII Article ID
- 10031147696
-
- NII Book ID
- AN00137432
-
- ISSN
- 02868202
-
- NDL BIB ID
- 024269332
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS7(科学技術--医学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles