- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Bibliographic Information
- Other Title
-
- パーフェクト テンチョウ ヨウセイ コウザ マニュアル オ ケギライ スル ナ
- パーフェクト店長養成講座:マニュアルを毛嫌いするな!教育、情報共有にも効果:運営管理〜マニュアルの作り方
Search this article
Description
店舗を運営する上で重要なのは、経営理念や店舗コンセプトに沿った形で従業員を動かすこと。それにはマニュアルが重要な役割を果たす。毛嫌いする人もいるが、マニュアルとは、要は店舗の最低限のルールのこと。安定したサービスを実現するためにも、ぜひ整えたい。吉田 文和 1947年、新潟県出身。外食企業や食品メーカーを経て、75年に飲食店経営コンサルタントとして独立。
Journal
-
- 日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌
-
日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌 (365), 58-61, 2006
東京 : 日経BP社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407328153984
-
- NII Article ID
- 40007168582
-
- NII Book ID
- AN10269848
-
- ISSN
- 09147845
-
- NDL BIB ID
- 7844605
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZD25(経済--企業・経営--経営管理)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- Nikkei BP
- CiNii Articles