健康な食生活の実践力育成における調理学実習のあり方に関する基礎的検討--調理担当女子学生の夕食実態をもとに
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ケンコウナ ショクセイカツ ノ ジッセンリョク イクセイ ニ オケル チョウリガク ジッシュウ ノ アリカタ ニ カンスル キソテキ ケントウ チョウリ タントウ ジョシ ガクセイ ノ ユウショク ジッタイ オ モト ニ
- A study of ideal way of cooking practice to form a healthy eating habit: the examinations based on supper styles of female students who cook meals
Search this article
Journal
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 18 (4), 362-369, 2008
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407330513664
-
- NII Article ID
- 10021230058
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 9445611
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles