女子大生の朝食における主食習慣が食事構成及び栄養摂取量に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ジョシダイセイ ノ チョウショク ニ オケル シュショク シュウカン ガ ショクジ コウセイ オヨビ エイヨウ セッシュリョウ ニ オヨボス エイキョウ
- Impact of Staple Food Preference for Breakfast on Dietary Patterns and Nutrient Intake of Female University Students
Search this article
Journal
-
- 会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編
-
会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編 (15), 49-58, 2019
町田 : 日本家政学会食文化研究部会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407578322944
-
- NII Article ID
- 40022167613
-
- NII Book ID
- AA12645042
-
- ISSN
- 18804403
-
- NDL BIB ID
- 030273561
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles