食べるとレオロジー--食品の物性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- タベル ト レオロジー ショクヒン ノ ブッセイ
- Anisotropic properties of foods
Search this article
Description
記事種別: 特集
Journal
-
- B&R = 日本バイオレオロジー学会誌 : journal of Japanese Society of Biorheology
-
B&R = 日本バイオレオロジー学会誌 : journal of Japanese Society of Biorheology 21 (2), 43-64, 2007-06
横浜 : 日本バイオレオロジー学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407813060736
-
- NII Article ID
- 40015682169
-
- NII Book ID
- AN10042423
-
- ISSN
- 09134778
-
- NDL BIB ID
- 8981277
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR2(科学技術--生物学--生化学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles