書誌事項
- タイトル別名
-
- エイヨウシ ヨウセイ カテイ ノ ガクセイ ニ オケル コンダテ サクセイ ノウリョク ト ショクジ バランス ノ カンレン ショクジ バランスガイド オ モチイテ
- Relationship between menu planning ability and meal balance in students attending the dietician training course: using the Japanese Food Guide Spinning Top
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 21 (1), 54-59, 2010
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408113561088
-
- NII論文ID
- 10026526142
-
- NII書誌ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL書誌ID
- 10773862
-
- 本文言語コード
- ja
-
- NDL 雑誌分類
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- データソース種別
-
- NDL
- CiNii Articles