欧州連合における食品安全の枠組みと汚染魚介類への対処から見る日本の課題
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オウシュウ レンゴウ ニ オケル ショクヒン アンゼン ノ ワクグミ ト オセン ギョカイルイ エ ノ タイショ カラ ミル ニホン ノ カダイ
- Food safety system and risk management of fish and shellfish contaminated in Japan compared with their counterparts in EU
- 特集 有害汚染物質による魚介類汚染
- トクシュウ ユウガイ オセン ブッシツ ニ ヨル ギョカイルイ オセン
Search this article
Journal
-
- 日本の科学者 = Journal of Japanese scientists / 日本科学者会議 編
-
日本の科学者 = Journal of Japanese scientists / 日本科学者会議 編 45 (4), 186-190, 2010-04
東京 : 日本科学者会議
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408356034304
-
- NII Article ID
- 40017051049
-
- NII Book ID
- AN00196238
-
- ISSN
- 00290335
-
- NDL BIB ID
- 10635243
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM1(科学技術--科学技術一般)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles