教員養成課程家庭科における郷土料理授業に関する研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- キョウイン ヨウセイ カテイ カテイカ ニ オケル キョウド リョウリ ジュギョウ ニ カンスル ケンキュウ
- A study on traditional local cuisine classes in a home economics teacher-training course
Search this article
Journal
-
- 教育実践研究 = Bulletin of the Research and Guidance Center for Teaching Practice / 福岡教育大学教育実践研究指導センター 編
-
教育実践研究 = Bulletin of the Research and Guidance Center for Teaching Practice / 福岡教育大学教育実践研究指導センター 編 (19), 147-154, 2011-03
宗像 : 福岡教育大学教育実践研究指導センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408409404160
-
- NII Article ID
- 40018786518
-
- NII Book ID
- AN10428588
-
- ISSN
- 13480774
-
- NDL BIB ID
- 11064616
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZF1(教育)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles