職域における野菜ヘルシーメニューの試食を実施した栄養教室の評価
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクイキ ニ オケル ヤサイ ヘルシーメニュー ノ シショク オ ジッシ シタ エイヨウ キョウシツ ノ ヒョウカ
- A nutritional program in the workplace involving tasting vegetable dishes
Search this article
Journal
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 21 (4), 321-326, 2011
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
Details
-
- CRID
- 1520009408530629120
-
- NII Article ID
- 10028188864
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 11063582
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN