凍結含浸法によるバリアフリー型介護食の開発と一般食品加工への応用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トウケツ ガンシンホウ ニ ヨル バリアフリーカタカイゴショク ノ カイハツ ト イッパン ショクヒン カコウ エ ノ オウヨウ
- Development of Barrier-free Type Care Foods by the Freeze-thaw Infusion Method and Application to the Common Foods
- 特集 食のおいしさと安全安心に貢献する化学工学
- トクシュウ ショク ノ オイシサ ト アンゼン アンシン ニ コウケン スル カガク コウガク
Search this article
Journal
-
- 化学工学 = Chemical engineering of Japan
-
化学工学 = Chemical engineering of Japan 77 (2), 103-105, 2013-02
東京 : 化学工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408628099456
-
- NII Article ID
- 10031140564
-
- NII Book ID
- AN00037212
-
- ISSN
- 03759253
-
- NDL BIB ID
- 024268498
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP5(科学技術--化学・化学工業--化学工学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles