- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Internal Temperature of Beef Hamburger Steak during Cooking in an Oven (Related to Escherichia. Coli O 157 : H 7 Food Poisoning) Part 4. : A Survey of the Way of Cooking Hamburger Steak at Home
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ハンバーグステーキ焼成時の内部温度(腸管出血性大腸菌O157に関連して)(第4報)一般家庭におけるハンバーグステーキの焼成方法に関する実態調査
- ハンバーグステーキ ショウセイジ ノ ナイブ オンド チョウカン シュッケツセイ ダイチョウキン O157 ニ カンレン シテ ダイ4ホウ イッパン カテイ ニ オケル ハンバーグステーキ ノ ショウセイ ホウホウ ニ カンスル ジッタイ チョウサ
- ハンバーグステーキ焼成時の内部温度(腸管出血性大腸菌O157に関連して)(第4報)一般家庭におけるハンバーグステーキの焼成方法に関する実態調査
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 37 (2), 224-233, 2004-05
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408709252992
-
- NII Article ID
- 110001167084
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 7016521
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles