- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
サバ生肉,缶詰肉並びに市販の水産缶詰中のヒスタミンの定量
Bibliographic Information
- Other Title
-
- サバ ナマニク,カンズメ ニク ナラビニ シハン ノ スイサン カンズメチュウ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
記事分類: 食品工学--水産食品 ; 食品工学--食品保存
Journal
-
- 研究報告書 = Report of Toyo College of Food Technology and Toyo Institute of Food Technology / 東洋食品工業短期大学, 東洋食品研究所 [編]
-
研究報告書 = Report of Toyo College of Food Technology and Toyo Institute of Food Technology / 東洋食品工業短期大学, 東洋食品研究所 [編] (15), p74-78, 1983
川西 : 東洋食品工業短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409052914304
-
- NII Article ID
- 40002660503
-
- NII Book ID
- AN00170143
-
- ISSN
- 05640296
-
- NDL BIB ID
- 2997112
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles