Traditional Habits of Eating Shiokara and Gyosyou Preserved Foods and Their Regional Characteristics
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 保存食「塩辛・魚醤」の伝統的食習慣とその地域性
- ホゾンショク シオカラ ギョショウ ノ デントウテキ ショク シュウカン ト ソノ チイキセイ
- 保存食「塩辛・魚醤」の伝統的食習慣とその地域性
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 54 (2), 171-181, 2003
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409161395072
-
- NII Article ID
- 110003166887
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 6466069
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles